Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 11:01

ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενημερώνονται οι σπουδαστές/τριες της Σχολής μας ότι στο ΦΕΚ 2632 Β΄/05-7-2018, δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων - Οικονομικών – Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, με την οποία καθορίζεται η διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος των σπουδαστών των Α.Ε.Ν.

Όλες οι πληροφορίες και διευκρινίσεις, το Έντυπο Αίτησης και οι Υπεύθυνες Δηλώσεις κατά περίπτωση δικαιούχου που πρέπει να συμπληρωθούν και να υποβληθούν στο Γραφείο Σπουδαστικής Μέριμνας της Σχολής μας, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, περιλαμβάνονται στα συνημμένα αρχεία.Πατήστε διαβάστε περισσότερα ώστε να εμφανιστούν τα έντυπα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε όπως απευθύνεστε και τηλεφωνικά (2281082450) στους

Σημαιοφόρο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΡΙΝΤΕΖΗ Κάρολο και Αρχικελευστή Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΤΕΓΟ Ιωάννη.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

1. Αυτοπρόσωπη ή με εξουσιοδότηση υποβολή αιτήσεων θα πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, από τους Σημαιοφόρο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΡΙΝΤΕΖΗ Κάρολο και Αρχικελευστή Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΤΕΓΟ Ιωάννη. Η προσέλευση στους χώρους των γραφείων της σχολής , θα γίνεται ΜΟΝΟ (Ε) ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους ανωτέρω προς αποφυγή συγχρωτισμού,σύμφωνα με γενικότερες οδηγίες και μέτρα προφύλαξης του Ε.Ο.Δ.Υ.

2. Υποβολή μέσω ΕΛΤΑ (συστημένα για λόγους ασφάλειας) ή μέσω ταχυμεταφορικών εταιριών, γίνεται αποδεκτή , λόγο της δεδομένης  θεώρησης του γνησίου της υπογραφής στην αίτηση και στην/ις Υ.Δήλωση/εις. Συνίσταται ,προγενέστερη τηλεφωνική επικοινωνία για προφορικό προέλεγχο δικαιολογητικών, πρός αποφυγή του ενδεχόμενου άσκοπης αλληλογραφίας ή και απόρριψης λόγω ελλιπών - λανθασμένων δικαιολογητικών.

 

 

 

Σύρος, 15-06-2020.

 

Εκ του Γραφείου Σπουδαστικής Μέριμνας

Α.Ε.Ν. Σύρου

Διαβάστηκε 19843 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 13:03
Γιώργος Δούναβης

Τελευταία άρθρα από τον/την Γιώργος Δούναβης