Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 15:01

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (P & I CLUBS)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διοργανώθηκε σήμερα, Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, επιμορφωτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας τριών (3) ωρών, για τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς της Σχολής, σχετικά με τις δραστηριότητες των Αλληλοασφαλιστικών Οργανισμών και τις αλληλοασφαλιστικές καλύψεις που παρέχουν αυτοί οι Οργανισμοί, ενώ δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές προς τους σπουδαστές και μελλοντικούς πλοιάρχους σχετικά με θέματα/περιστατικά που θα αντιμετωπίσουν υπηρετώντας την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία. Το επιμορφωτικό σεμινάριο έφερε την έγκριση της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον Αλληλοασφαλιστικό Οργανισμό West of England P & I Club, μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Αλληλοασφαλιστικών Οργανισμών (International Group of P & I Clubs), στο πλαίσιο προγράμματος συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης του Οργανισμού.

Οι διαλέξεις του σεμιναρίου έγιναν από τους κ.κ. Ian Clark και Γιώργο Χαρτοφύλη, εκ μέρους του Αλληλοασφαλιστικού Οργανισμού West of England P & I Club, τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγγλική γλώσσα, η οποία άλλωστε αποτελεί την γλώσσα εργασίας της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Τέλος, στο διάλειμμα που υπήρξε κατά τη διάρκεια του επιμορφωτικού σεμιναρίου, με μέριμνα του Οργανισμού, προσφέρθηκε κέρασμα προς τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς, εντός των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας.

(επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία)

Διαβάστηκε 937 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 15:46
Γιώργος Δούναβης

Τελευταία άρθρα από τον/την Γιώργος Δούναβης