Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 14:04

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επισυνάπτονται παρακάτω δύο (2) έντυπα Αίτησης Εγγραφής για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο σπουδών εκάστου ακαδημαϊκού έτους.

Το ένα έντυπο (Αίτηση εγγραφής ΑΕΝ) αφορά μόνο τους σπουδαστές που πρόκειται να φοιτήσουν στα B΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ εξάμηνα και μπορούν υποβληθούν αυτοπροσώπως στην Γραμματεία της Α.Ε.Ν., ή να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), το αργότερο μέχρι την τελική προθεσμία εγγραφής (30 Σεπτεμβρίου για το χειμερινό και 15 Φεβρουαρίου για το εαρινό εξάμηνο).

Το άλλο έντυπο (Αίτηση εγγραφής ΑΕΝ κατά παρέκκλιση) αφορά μόνο τους σπουδαστές που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Γ΄ εξάμηνο και δεν έχουν πραγματοποιήσει το 1ο εκπαιδευτικό τους ταξίδι, ή όταν το 1ο εκπαιδευτικό ταξίδι είναι ελλιπές (μικρότερο των τριών μηνών). Προσοχή: Η αίτηση αυτή συμπληρώνεται και υποβάλλεται μόνο εφόσον δοθεί δικαίωμα εγγραφής χωρίς πραγματοποίηση εκπαιδευτικού ταξιδίου, κατ’ εξαίρεση των διατάξεων του Κανονισμού Σπουδών των Α.Ε.Ν., με ανάλογη απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Εκ της Διευθύνσεως

Διαβάστηκε 4996 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Οκτώβριος 2021 16:01
Γιώργος Δούναβης

Τελευταία άρθρα από τον/την Γιώργος Δούναβης